Tips

Många av er tycker säkert att vi fortfarande har vidunderligt mycket snö här i norr. Men då ska nu veta att vid det här laget har snön töat bort respektive sjunkit ihop så mycket att snödjupet uppskattningsvis är en meter (give or take) mindre nu än för en månad sedan. 



Helgens töväder var underbart härligt och vi ser fram emot att möta våren i vårt nya hus (vem behöver Paris?). Av någon underlig anledning föreställer jag mig att det som kommer att smälta fram på tomten är en perfekt gräsmatta och en enorm nybyggd altan. Denial, denial, denial.



Det är då balkongen kommer väl till pass. Den som säger att man aldrig använder balkongen har tvärfel. Där kommer vi att sitta och fnysa åt lervällingen till dess att gräsmattan blivit till. Och altanen. 

Dagens tips är alltså: balkong.

Kommentarer:

1 Nya huset:

Hihi, självklart smälter en perfekt tomt fram. Jag har samma känsla där jag drömmer att det står ett färdigt hus med färdig altan och hela klipphällar. Tror hjärnan fungerar så för att man skall orka med jobbiga projekt, den skapar målbilder och drömmar.

Kommentera här: