Walk in update

I helgen har vi äntligen byggt klart vår semi-platsbyggda klädkammarkoloss. Skapelsen är 380 cm lång med stora lådor och den slukar det mesta i klädväg. Skapelsen har krävt en hel del tankeverksamhet och kroppsarbete men nu när den är klar är vi så otroligt nöjda. Den utanpåliggande golvsockeln och täcksidorna blev verkligen pricken över i:et.


Nu återstår att sortera in alla kläder. Jag började med detta projekt igår men lyckades skapa mer kaos än ordning. Vi får jobba vidare på detta..


Som ni kan se om ni tittar noga på bilderna ovan har vi även tejpat upp ett "utkast" till det Elfasystem som ska ta plats på de återstående väggarna. Där ska vi fokusera mer på upphängning av kläder.

En trädgård

Det är inte helt lätt att inse det när man är mitt uppe i sjuttioelva olika projekt, men vi har verkligen gjort framsteg med tomten under de fyra senaste månaderna. Den första bilden är tagen i maj och den andra andra nu i september. Tomten har helt enkelt förvandlats från en byggarbetsplats till en trädgård. 


Årets skörd

Vårt äppelträd som planterades i maj imponerade stort och gav en skörd på tre riktigt stora äpplen nu i helgen. Dessvärre var jag alltför glupsk och åt upp ett av dem innan jag kom till skott med fotograferingen. Äpplena i sig var utsökta och resulterade i en ännu mer utsökt äppelpaj som Joel svängde ihop. När det gäller pajen tog glupskheten dock över helt så bilden uteblev.


Såhär såg det i alla fall ut här hemma i nära anslutning till pajätandet.