Duschtest

Igår premiärduschade jag i vårt badrum på nedervåningen. Det kan ju låta lite märkligt att detta sker ganska precis sju månader efter inflytt, men har man befunnit sig i duschhimlen i sju månaders tid så vill man inte ge upp det. Ärligt talat, hade ni inte gjort samma val? 

Duscha här:


Eller DUSCHA här:Det är inte så att duschen där nere står helt öde och oanvänd jämt då Joel faktiskt duschar där ibland för att han tycker synd om duschen. Och jag duschar blommorna där. Och gästerna använder den faktiskt. Rent teoretiskt är det givetvis en alldeles utmärkt fungerade dusch, men jag kvarblir nog ändå i duschhimlen ett tag till.

Krispigt ute

Vi njuter verkligen av vårt hus och uppskattar den nära kontakt mellan inne och ute som man upplever var man än befinner sig i huset. Till exempel under en söndagsfrukost i soffan en krispig höstmorgon. Det är lite som att ha soffan ute på gräsmattan, fast varmare.

Grönska

Innan frosten kom hann jag med att klippa det nysådda gräset för första och sista gången i år. Vi är mer än nöjda med höstens gräsutveckling. Även solen har sina fläckar.