Trädäck

De senaste veckorna har vi jobbat på i trädgården och brädhögarna har blivit till ett trädäck på baksidan. Nu har vi inte bara påbörjat arbetet med den sista altanetappen på husets västra gavel utan även vår sista semestervecka. Det är mestadels riktigt roligt att bygga altan, och i takt med att projektet fortskrider blir vi alltmer varma i kläderna. Det är lite synd att vi kommer att vara i vårt altanbyggaresse lagom tills allt är färdigt, men man ska ju sluta när man ligger på topp.

Bilderna är tagna vid väl valda Och mycket sällsynt avslappnade tillfällen. "Man ska njuta lite också" bor tyvärr inte här i år. Skruverier

Vad gör vi om dagarna? Skruvar trall. And lots of it. Tydligen krävs det fem stycken skruvdragare och växelvis laddning för att hålla jämna steg med vårt frenetiska skruvande. Det är bara Joels hjärtebarn från DeWalt som bara går och går och går. Övriga fyra får turas om. Den första etappen av altanen
 är nu i princip färdig och det känns otroligt skönt att ha ett ställe där man riskfritt kan gå ut utan skor. Bara en sådan sak. 


Trädäck

Som ni ser har vi kommit en bit på väg med vårt trädäck som i färdigt skick ska sträcka sig längs med hela husets baksida mot söder samt husets västra gavel. Hittills har vi färdigställt regelverket till 21 av totalt 70 kvadratmeter. Vi har alltså fortfarande väldigt mycket jobb framför oss. Det mest krävande projektet hittills har varit att gräva bort stora mängder sand och sten från denna yta eftersom marknivån var alltför hög just här.