Uppfarten

Dagens semesterprojekt har varit att lägga kantsten. Idag har vi lagt ett åttiotal stenar på plats, och då kan man ju lätt tro att projektet är färdigt. Sanningen är dock att vi bara har kommit halvvägs. Jag har möjligen underlåtit att fotografera den icke-färdiga sidan för att den inte är lika välfriserad. Som ni ser har vi även skottat en hel del grus, i runda slängar sju-åtta ton, vilket tog en hel helg i anspråk. Varför i allsin dar kände vi att det var en god idé att ha en tjugo meter lång uppfart? Nåväl. Pain is temporary.

Midnattssol

Sommaren är minst sagt magisk här i norr. Ikväll klockan 23.36 sken midnattssolen in genom vårt köksfönster på norrsidan och gav upphov till detta sagolika ljus. 


Balkongmöbler

Idag har vi varit och tittat på utemöbler till balkongen. Vi har visserligen redan balkongmöbler, men de gör sig inte särskilt bra på vår nya balkong. De är något underdimensionerade och passade betydligt bättre på en stadsbalkong i Jönköping. 


Efter en genomgående undersökning av utbudet har vi nu fastnat för hörnsoffan Leone i vitlackerat aluminium. Väderbeständigt, lättviktigt och snyggt tycker vi. När vi hade hittat henne blev jag faktiskt så uppspelt att jag helt sonika glömde min bil i stan, så vi fick åka tillbaka för att hämta bilen lite senare. Det måste väl ändå betyda att hon är den rätta soffan för oss? Nedan ser ni min autentiska bild direkt från butiken och därefter något mer stylade produktbilder.