Mattfrisör

Jag tycker väldigt mycket om mattan i vårt allrum, men redan från första stund störde det mig att mattfransarna var alldeles för långa. De trasslade sig och såg slarviga ut. Så mattfrisören fick rycka ut med tygsaxen i högsta hugg och vips kändes allt mycket bättre. 


Hejdå lägenheten

Vi har städat, putsat och fejat hela helgen och vi är nu redo att säga adjö till den sekelskiftesfyra som varit vårt hem under ett och ett halvt år. De enda nackdelarna vi ser med detta är att vi förlorar vår centrala parkeringsplats och att Sara inte längre har tre minuters promenadavstånd till sin arbetsplats. I övrigt känns det väldigt skönt att bara ha en bostad att rodda med (och betala för).

New in

Jag är något av en kuddoman och har väl, ska vi säga ett gäng, kuddar hemma. När jag skulle placera ut dessa i huset tog det dock tvärstopp i vardagsrummet. Det var i mina kuddkritiska ögon bara en endaste kudde som passade i den nya soffan: F-kudden från House Doctor. För att den inte skulle känna sig ensam har jag nu införskaffat en blå elefantkudde. Måste vara snäll mot kuddarna, har hört att de är flockdjur...