Felhängt blir rätthängt

Vårt kök har råkat ut för sin beskärda del av diverse missar, och det är inte så konstigt då det är en mängd detaljer som ska klaffa. Ni kommer kanske till exempel ihåg den rostfria diskbänken som specialtillverkades i fel storlek. Igår var en snickare här och rättade till de sista detaljerna och nu känns det som att allt har blivit så som det var tänkt att vara från första början. Bland annat var vitrinskåpet längst till höger felhängt på så sätt att det öppnades mot väggen, vilket var klart osmidigt. Nu känns det mycket bättre.


Getting it done

Vi har alltid varit otroligt nöjda med vårt badrum, men fram tills nu har det känns något sterilt och spartanskt eftersom vi inte tagit oss tid att fixa de där sista men ack så viktiga detaljerna. Det känns som att vi tjatar om just detaljer för jämnan, men utan dem blir helheten haltande. Vi köpte handdukshängarna och toapappershållaren från danska Ferm Living (ett av våra absoluta favoritmärken när det gäller inredning) för en halv evighet sedan, men det har inte blivit av att vi satt upp dem förrän nu. Och det blev så himla bra. Nu känns badrummet färdigt. 


Gårdsstädning

Nu när snön har börjat släppa sitt grepp om vår blivande trädgård (som inte riktigt kvalat in för att kallas trädgård ännu) kan man äntligen dra igång med projekt utomhus. Som ni ser stämde dock inte min vision om att en perfekt gräsmatta och en färdig altan skulle ligga och lura under snön. Ikväll ägnade jag mig åt upplockande av småfarliga föremål i närheten av huset såsom spikar, skruvar, plåtbitar och glasskärvor. Sådant som man helt enkelt helst undviker att någon trampar på. En hel hink fylldes ganska snabbt och projektet är långt ifrån klart. 


Ett annat spännande fynd var älgbajs precis utanför fönstret. Det verkar onekligen som att vi haft celebert besök av skogens konung.