Köksdetaljer

Nu har vi äntligen fått se en glimt av våra utanpåliggande golvsocklar i köket. McDreamy var ordet. Och beslagen. McDreamy två.


Är det ett plan?

Är det en frysbox? Är det ett plan? Nej, det är en superelcentral till ett smart hus! Joel, som alltid vill förstå hur alla elektroniska objekt fungerar, ser minst sagt fundersam ut på bilden. Han har nog insett att detta är en svår nöt att knäcka trots att han fått en översiktlig briefing av vår elektriker. Smart-hus-del i ena änden, mediacentral i den andra och säkringar i mitten. Jag vidhåller att det är allt vi behöver veta. 

Framsteg i köket

Under vårt besök på bygget idag observerades stora framsteg i köksregionen. Vitvarorna har levererats och vissa av dem har även tagit plats i köket. Som ni ser har vi nu både kyl och frys. Även ett gäng vitrinskåp, ett skafferi och köksöns "baksida" (bestående av skåp samt ett vinställ i riktning mot matplatsen) har också monterats. Det blir allt lättare att föreställa sig det färdiga resultatet nu.

En smärre nackdel på köksfronten är att de tre lådorna under sittbänken inte går att öppna sedan bänkskivan kom på plats. Är det en konstruktionsmiss eller har kökspolisen kanske ansett att vi har för många lådor?