En trädgård

Det är inte helt lätt att inse det när man är mitt uppe i sjuttioelva olika projekt, men vi har verkligen gjort framsteg med tomten under de fyra senaste månaderna. Den första bilden är tagen i maj och den andra andra nu i september. Tomten har helt enkelt förvandlats från en byggarbetsplats till en trädgård. 


Kommentarer:

1 Nya huset:

Oj, vilken skillnad! Men hur stor är trädgården, ser ut att vara en 3-4000 kvm, stämmer det?

2 Livet i San Francisco:

Vilket underbart fint hus du har!

3 iza:

Åh så himla fint hus ni har! Vi håller på med en helrenovering i vårat hus, så alltid kul att hitta såna här bloggar! :)

4 Ida:

Vad fint! Vilket fint arbete av er att få en så stor tomt att se ombonad ut : )

5 hej huset!:

Wow! Vilket hus! Har ni ritat huset helt från grunden eller har ni tagit inspiration från någon husleverantör och utgått från en modell?

Svar: Tusen tack! Vi tittade igenom de flesta husen på marknaden och fastnade särskilt för Mjöbäcksvillans Newport och Myresjöhus Hilton Head. Dessa använde vi sedan som inspiration när vi ritade vårt hus tillsammans med Vittjärvshus duktiga gäng. Jag tittade in på din blogg och såg att ni också kikat på Hilton Head :)
Sara & Joel

6 Anonym:

Hej! Vi går i husbyggartankar och undrar om man får fråga vad ert bygge kostade med allt utom tomten? Mvh Amanda och Marcus

Svar: Hej! Ber om ursäkt för otroligt sent svar. Bygget kostade ungefär fyra miljoner inklusive alla kringkostnader men exklusive tomt.
Sara & Joel

Kommentera här: