Duschtest

Igår premiärduschade jag i vårt badrum på nedervåningen. Det kan ju låta lite märkligt att detta sker ganska precis sju månader efter inflytt, men har man befunnit sig i duschhimlen i sju månaders tid så vill man inte ge upp det. Ärligt talat, hade ni inte gjort samma val? 

Duscha här:


Eller DUSCHA här:Det är inte så att duschen där nere står helt öde och oanvänd jämt då Joel faktiskt duschar där ibland för att han tycker synd om duschen. Och jag duschar blommorna där. Och gästerna använder den faktiskt. Rent teoretiskt är det givetvis en alldeles utmärkt fungerade dusch, men jag kvarblir nog ändå i duschhimlen ett tag till.

Kommentarer:

1 Nya huset:

Jag hade också föredragit duschhimlen ;)

Svar: Självklart val ;)
Sara & Joel

2 Madelen:

Jätte kul att läsa er blogg. Vi bygger skrämmande likt ert hus och antar att vi haft lite samma hus som inspiration :)
Hur stort är huse? tycker ni fått till en jätte bra planlösing. Vi tänkte göra exakt så till en början men sen valde vi en annan då vi inte kom fram till en bra plats för tv. men det hade ni lyckats mycket bra med. Tummen upp. :)
//Madelen

Svar: Hej! Vas roligt att få se ert hus, de är verkligen lika! Superfint! Vi kikade på bland annat Newport från Mjöbäcksvillan och Hilton Head från Myresjöhus och sedan ritade vi vår egen variant. Har ni också tittat på dessa? :) Boytan i vårt hus är 207 kvm. Det blev perfekt att ha tv:n på den lilla väggen då man kan titta även från matplatsen. Är nyfiken på hur planlösningen ser ut för er ovanvåning, hittade inte den på er blogg?
Sara & Joel

Kommentera här: